tröttare än juladá :)

godkväll godkväll!! är det meningen att man ska va såhär trött på en söndags kväll? är det inte på helgen man ska vila upp sig och ladda batterierna för kommande vecka?! haha tydligen inte. har precis varit och shoppat i 6 timmar eller nåt. jaja för att börja från början så.....I fredags kväll satt jag ju barnvakt åt 8 tjejer och 1 kille :) det gick hur bra som helst. kollade film och myste. Lördagen började med gym för mig och Reyhan. sen hade vi serretalk i bubbelpoolen och badade även lite bastu.. härligt!!! Sen blev det faktiskt fest  tillslut på kvällen.. de va ja som kirrade biffen!! haha :) fixade så att Mike hade fest och sen bjöd jag praktiskt taket in allt folk.. typ 10 tjejer+ victor och sen alla Mikarna som det kryllar av här..haha... Tjejerna + victor började me en liten förfest hemma hos Eva som fyllde år, grattis på henne. sen vi 11 snåret drog vi med folket över till halvdansken Mike Rasmussen. riktigt kul kväll hos Mike.. va väl ändå en 20-25 pers i hans lilla garage. de va väl inte så dåligt ;) blev beerpong, massa tequila och trevligt folk. (och några få skandaler, hihi) stack väl vid halv 3 tiden eller nåt. lyckad kväll :)
Jag och Marianne på väg till festen
I turtle ass garage :)
Hålla närbilen
Funkade ju bättre när vi lät någon annan ta kortet :) Victor, jag och Malin
Söndag!
Sov till runt 12 idag. kunde behövas. malin ringde och ville ha med mig till ett stort outlet som ligger en timma härifrån,, så vid kvart i 1 tiden var vi på väg!! när vi va framme och hade funnit en parkering med lite tur så såg jag att jag GLÖMT PLÅNBOKEN! hur dum får man va???? glömmer plånboken när man ska ut och shoppa. de får ju bara inte hända. men Malin räddade mig och agerade min plånbok hela dagen. Outlet området va riktigt mysig, som en lite mini stad med affärer. Hittade bland annat en converse affär där vi inhandlade ett par vita converse :) på vägen hem stannade vi till derbysteet där ja hittade en halsduk till min vinterjacka, en riktigt mysig en. sen blev de tacobell, cvs och köpte dear john boken :) vem kommer läsa ut den först?? Malin? svar JA!! och sen även en sväng till panera bread där vi mötte upp 4 bakfulla tjejer, 1 bakfull victor och Mike. dom skulle fortsätta kvällen på bio men vi pallade inte de efter en hel dags shopping. nu hade jag faktiskt tänkt starta på boken och se hur länge de håller.. haha
På väg mot outlet
en styck trött Linn!! och laddar för shopping såklart!!
Har man inget att göra kan man ju alltid ta kort på vägen??!
då va vi framme
mössprovning på Calvin klein
hej hej Malin
Här kommer jag med ett par nyinköpta converse i påsen. sjukt förresten att man kan gå såhär bar bara 2 dagar innan december.
Här står Malin i kön för att komma in i uggs affären :)
sen blev vi hungriga som sören!! vi skulle söka upp ett subway med gps:en och här va vi nära målen MEN VAD HÄNDE???
Den visade ut och här, rätt ut i skogen. här skulle det alltså ligga ett Subway. ser du nåt?
Har man inget att göra på vägen hem kan man ju alltid ta kort på vägen, med lite fyrverkerieffekter denna gång. ganska cool bild ändå!!
Här har vi helgens köp:
Converse och halsduk
ett halsband
och dear john :)
Köpte även den svart/grå randiga tröjan och ballerina skorna i lördags som jag hade på mig idag. ganska nöjd med helgens köp. ha det finemang så hörs vi nån dag :)

Happy Thanksgiving

Eller ja lite försent för det va ju faktiskt igår. haha men ändå!!! Jag har överlevt min första thanksgiving någonsin. det är en mysig liten tradition, som handlar mest om att äta har jag fått lära mig. haha. släkten kom på besök. eller delar av den. dagen startade med en amerikansk fotbollsmatch, min första de me. de va en high school match mellan scituate och hingham, alltså derby. riktigt mycket folk som kollade. fick stå i en ganska lång kö för att komma in. jag vet inte om de va så spännande precis med själva matchen men de va ganska häftigt att se. känns lite som i filmer faktiskt. med orkester som spelar, kommentatorer och cheerleaders i pausen :) Hingham spöade dock skiten ur Scituate. haha vi stod mitt emellan och kollade för vi visste inte riktigt vilket lag vi hajjade på, har ju precis flyttat från Hingham innan ja kom. dom kallade de att dom va i Switzerland, visst helt enkelt inte vad dom skulle tillhöra. man säger tydligen så här.. vet inte varför. när vi kom hem va de fullt av dans i köket av barnen och till och med mormorn.. haha :) sen va de dags att börja på de eviga ätandet. kalkon, potatismos, sås, cranberry sås, ärtor, kalkonfyllning och några andra konstiga grejor som jag inte riktigt vet vad det va. kalkonen va en bjässe :) men god va den. hade en trevlig middag. min värdpappa började sjunga på en thanksgiving sång som va ganska rolig. inte för att han kan sjunga eller så men de va kul :) haha efter maten va de nästan direkt att ge sig på desserterna som innehöll chokladkaka, pumpabröd (mums Malin), nåt som likande chokladpudding, cranberrypaj och äppelpaj. sen lite glass och grädde till de. snacka om att jag va mätt ette asså. haha höll ju på att somna vid 6 på kvällen ju :)
Hinghams lag
Scituates lag
Scituates hajjaklack
Hinghams hajjaklack
Fullt ös
Scituates Cheerleaders
Fin thanksgiving dukning
Turkey turkey!!! ser faktiskt inte så stor ut på bilden men den va de!! så de så!!

idag har vi ätit leftovers hela dagen (rester alltså för den som inte förstod, haha). jag har ätit turkey sandwich vilket inte ja tyckte va så märkvärdigt som dom säger. alla säger här att de är det bästa me hela thanksgiving typ. haha men ja kan väl tänka mig att det är som våran skinkmacka me senap på juldagsmorgonen. haha :) och den är ju rätt mumsig :D runt 3 idag kom mammans andra bror och familj hit och invaderade huset.. haha fullt med ungar överallt. grannar, kusiner och kompisar. som om familjen inte har nog me ungar som de är :D haha föräldrarna gick för en stund sen ut för att äta på restaurang och lämnade mig att sitta barnvakt till 9 ungar. men de är ganska lugnt. minstingarna sitter här uppe med en film och de lite större har en egen lite "vuxnare" film som dom tittar på där nere. så de är ganska chill. nu ska ja gå och hålla minstingarna sälle vid barnfilmen :) see u later alligator!!!
Ps. låt det va en fest imorgon, har spenderat ganska mycket tid med familjen i huset på sistone :)

tbx

hej nu är jag tillbaks igen. Malin har precis åkt hem. Hon ska till Washington D.C imorgon och över thanksgiving. ha det så trevligt. och lycka till med de 8 timmarna i bilen (med tre små pojkar) som de tar att åka dit. haha :)
Vi kollade stockholm boggie ikväll. Älskar den filmen. den är så härlig och den får en att längta till sommaren. sist jag såg den satt jag i soffan på forsvägen. :)
va gjorde jag i söndags nu då?! Det var au pair möte i frammingham som gällde. där vi skulle gå på bio och se New Moon. Lisen, louise, malin och jag hade tänkte börja söndagen med lite uppladdning hemma hos lisen, med första twiligfht filmen så vi va laddade. haha och hur gick de? inte alls!!! jag hade med mig filmen på en bränd skiva. den funkade i tv-rummet men då hittade vi inte fjärrkontrollen. så gick vi in i lek-rummet och där funkar de såklart inte att se brända filmer där.. uppladdningen slutade med att vi såg patrick 1,5 istället. haha Twilight/patrick 1,5 vem märker skillnaden??!!! blev panera bread innan vi begav oss mot frammingham. (Lisen va vägvisare) vi tänkte hur fan ska detta gå.. men hon förvånade och vi körde inte fel en enda gång. Louise gjorde ett kanon jobb bakom ratten med :)
Biografen va rätt mycket större än dom vi har här hemma. den va ganska cool på utsidan faktiskt. väl inne väntade ett hav av au pairer. nästan panik mycket au pairer. Lousie klarade knappt trycket.. haha :) träffade många gamla kändisar. My bland annat och Sara :) alltid trevligt. Filmen va faktiskt över förväntan, men ganska lik den första måste ja säga. är väl inte världens största twilight fan men den va bra faktiskt :)
Lisen och Malin
Jag, Lousie och Malin
idag gick ja upp vid halv 7 som vanligt för att börja jobba. kommer upp och jag vet att mamman är ledig men ja tänkte väl att jag skulle jobba ändå. men vad pappan hade glömt säga till mig är att jag hade sovmorgon..men de första hon säger är att jag inte hade behövt stiga upp och att jag kan gå och lägga mig igen.. och det klart att jag gjorde de :)
kvart över 9 idag väcktes jag av att malin ringde och ville till gymmet. visst nappade jag på det. vi provade swimmingpoolen idag. simmade lite och badade bubbelpool. härligt. Marianne och Rita hängde me på. vad har mer hänt? ja organiserade minstingarnas klädlådor och sen skjutsade C till teatern och sen hem lekte en halvtimme me barnen och sen hämtade C. sen va min arbetsdag slut.. rätt slappt måste ja säga!!!
När jag låg och skrev det andra blogginlägget kom minstingen in med ett brev till mig, med dubbla kuvert och allt. det här vad brevet innehöll. haha söt hon :)
Nu blir det en film eller nåt och sen sova. mamman är hemma hela veckan, så jag fick sovmorgon imorgon också.. får sova hur länge jag vill!!! HÄRLIGT!! Börjar inte jobba förrän halv 3 :)

Unnan som bara den

Det va jävlar va veckorna går fort nu har det gått en helg till. i lördags blev det ju lite fest tillslut iallafall fast det såg mörkt ut där ett tag. men Mike F skickade ett sms till mig och räddade oss tillslut :) vid 10 i lördag kväll stacka jag, malin och lisen till Mike (Turtle ass) i Cohasset. Han visade sig vara lite dansk. han hade precis varit hos sin släkting i Danmark i tre veckor. Han hade fått med sig en kulig t-shirt från Danmark som han dock inte visste vad som stod på den. men vi översatte till honom. haha. träffade 3st Mike på festen. Asså varför heter alla Mike här??? Nu känner jag 6st Mike här.. sjukt!! Festen va kanonkul iallafall och Mike-arna va trevliga, ja dom som inte hette Mike också t.o.m.. haha. det blev lite beerpong spel, men ja va inte riktigt lika grym som förra gången. jag och Mike (en annan Mike än han jag spelade med förra gången) vann bara en match =/ haha. hade riktigt kul. blir nog att vi hänger med dom fler ggr :)
Mike Nummer 1, Lisen och Mike nummer 2
Mike nummer 3.. HALLÅ NÄRBILDEN!!!!!
det verkar va poppis att spela beerpong i garage här på alla fester.. haha hamnar alltid i garaget :)
Ser ni hans danska t-shirt.. helkul. För övrigt så garvade han konstant genom hela kvällen.. haha
Mike nummer 1 fick tag på Malins kamera så han tog kort konstant.. här håller han för en gångs skull inte i kameran.. haha
ett av Mike Nummer 1 alla foto på oss
Malin, Jag i självaste turtle ass, och Mike nummer 3
Förresten. Jag berättade för Mike Nummer 3 (eller Mike Stewart som han heter) att jag va avis på mina vänner där hemma som va och kollade på Lasse i lördags. då sa han att nästa år skulle han komma och hälsa på mig i Sverige och då skulle vi gå och se på en Lasse konsert :) Då blev jag glad igen :D va tror ni att han hade tyckt om Lasse? haha han hade ju inte försått ett skit iallafall.
på hemvägen
Nu kom Malin så jag får fortsätta skriva om söndagen och måndagen senare. CU later :)

min nya mobil

jag är kär i min nya mobil måste bara visa upp den asså :) Tack snälla värdpappa :)
utanpå
inuti

Kära mormor

Idag är det mormors födelsedag. GRATTIS TILL DIG MORMOR!!! hur gammal du blir behöver vi inte prata om?! haha. Hade varit mysigt att äta tårta hemma hos dig idag. Men jag hoppas att du haft en bra födelsedag. Det är säkert full rulle där nu med Ebba och Albin som håller låda?!
igår blev det en sväng till Boston på kvällen. Släpp aldrig mig och Malin själva på tunnelbanan mer.. vi är ju virrigare än höns!! haha träffade Simon och hade faktiskt en väldigt mysig och rolig kväll. vi startade med att åka upp i en skyskrapa för att kolla på utsikten men de gick väl sådär va?? sen blev det en flummig fika på starbucks med varmchoklad. kvällen avslutades med fotografering i julbelyst Boston :) va mycket mysigt att gå runt i Boston när dom börjat julskylta. Kan bara tänka mig hur mysigt det kommer till att vara att gå runt i New York 5 dagar innan jul :D
We love Starbucks <3
julgranskula
resultatet efter NÅGRA försök.. haha men kul hade vi!!
Malin fick hoppa från kanten för att nå upp :)
idag har det blivit gymmet i förmiddag. sen lite thaimat i Hanover mall på de :)
när jag kom hem för nån timma sen väntade en helt splittrans ny mobil på mig. vilken snäll värdpappa jag har som hade varit ute och köpt den till mig. Och vilken mobil sen då!! typ som en handdator :) jag är så glad för min nya lilla leksak. Den har ju en gps med som vi lär få användning för när vi är ute på våra bilturer :) Ikväll hoppas jag på lite fest. Hos Marianne kanske?? :)
Lite avis på er där hemma med som är och lyssnar på Lars Winnerbäck nu. hoppas han är grym ikväll. skulle gärna velat vara där med er ikväll. lyssnade på Lasse innan på gymmet och jag fick rysningar så mycket jag skulle vilja sett honom live ikväll i K-stad :)

12 veckor

jaha då har det gått 12 veckor sedan jag åkte till USA. tiden går ganska fort här, ibland! idag har det hänt en hel del. började med att jag och Malin skulle ta en promenad nere vid stranden (det var asfint väder ute idag. hur härligt som helst)vi möttes vid starbucks, tog en kaffe/varm choklad, begav oss ner på stranden?? ehm vart va stranden? borta!! vatten stod så högt så stranden fanns inte kvar. den va helt borta. det blåste så in åt med.. vi tog massa kort nere vid vattnet. mitt när malin stod där och posa så fick hon en skur över sig!! haha. detta nöje utnyttjade vi till tusen. försökte ta hur mång kort som helst där vattnet skrutade upp.. haha! de höll vi på med ett bra tag.
Malin springer för glatta livet
stranden va borta
sen begav vi oss till hanover mall. jag köpte en fliströja som är asgo´. har på mig den nu ;) provade även en snygg jeansjacka som jag VILL HA!! men nu får jag ju lugna mig med vårjackor. haha. I eftermiddags va de jobb sen ikväll snackade jag en runda me jojje på skype, härligt saknar dig din rödtott (som inte klippt sig sen i Maj :O) och mitt är sletnare än julada´. haha!! har också hunnits med en runda på gymmet me ikväll. där vi träffade Reyhan, marianne och Rita. dom ville till new york den 18-20  december så vi hänger nog me dom då istället, roligt med ett helt gäng :) nej men lite One tree hill på detta och sängen. godnatt :)
Julgranen är redan framme på hanover mall
jeansjackan på american eagle som jag känner att jag måste köpa till våren :)
Macys hade också börjat julpynta

lugn helg

dags för en sammanfattning av helgen igen. men den blir inte så lång denna gången för de har inte hänt så mycket. har varit en väldigt lugn och ganska tråkig helg faktiskt. bion va ju inte så bra i fredags. På lördagen blev det en heldag med familjen. ganska mysigt faktiskt. Dagen började på IKEA!! första gången för dom?? herregud hur kan man inte varit där liksom? undra hur mamma, moster och mormor hade klarat sig hemma utan IKEA! haha. Dom verkade gilla det iallafall. dom köpte massvis med mat till mig där med :) bland annat skorpor, ahlgrens bilar, 2st 200g marabou choklad, 2 paket chokladbollar, kalles kaviar, köttbullar, lakrisfiskar, mandelkakor...!! GÖTT!! blev en äggamacka med kaviar när jag kom hem sen. efter IKEA käkade vi på en väldigt fin fickrestaurang i braintree mall. jag åt lax, mumsfillibabba :D sen blev de en liten shoppingrunda på köpcentrat.
på lördagskvällen blev det jobb. typ det lättaste som finns att sitta barnvakt på kvällen när föräldrarna är ute. man kollar lite tv. dom går och lägger sig, jag sitter uppe vid datorn och sen går jag och lägger mig. lätt som en plätt. ganska slappt jobb jag har ibland :) i söndags blev det en slappedag hemma, orkade inte göra nånting, förutom Panera bread på kvällen med louise, lisen och malin och sedan bio med malin. Vi såg "Where the wild things are" som är en barnfilm som vi tyckte såg mysig ut. men storyn va ganska knäpp, det hände inte så mycket =/ men jag fick allt några skratt ändå :) haha de va vi 2 och 4 till som kollade på bion. hade många platser att välja på :) Nu är jag uppe i 8 biobesök här i USA och jag har sparat alla biljetter. får se hur många jag har när jag kommer hem igen.
här sitter jag. än så länge helt själv i biosalongen
where the wild things are

Fredagen den trettonde

Det får bli ett kort inlägg eftersom datorn håller på att dö och jag orkar inte resa mig upp för att ta adaptorn som just nu är i uttaget på toaletten.. det är ju flera meter dit.

dagen började med att den äldsta dottern välte ner en glaskupa och krossades i tusen bitar. typ 30 min senare kom nästa. hunden välte ner och krossade en glasljushållare, också den i  tusen bitar. 2 st på en morgon.. just då kom vi på att det är fredagen den 13 idag. läskigt!!! på eftermiddagen välte hunden även ner och förstörde den tredje grejen. denna gång ett vanligt dricksglas.. har inte varit med om att något glass har gått i sönder här som långe jag har varit här och idag på fredagen den 13 slogs 3 glas sönder??HALLÅ ??!! :O jaja, jag har iallfall överlevt dagen :) haha
ikväll skulle vi egentligen till Boston en runda men vi töjade inte de. blev bio istället med Malin och Lisen. vi såg 2012. ett tips: se aldrig den!! kass!! och den var 2,5 timmar lång me. shit asså vad overklig den va. jaja men nu har man sett den. kom precis hem och såg att Pearl Harbor går på tv :) får bli en liten titt på den innan jag somnar. som jag förmodligen kommer att göra inom kort.. så godnatt på er!!!

sjuklingen som talar

hallå. fortfarande sjuk här.. =/ legat hemma sen i lördagskväll nu. inte kul alls. ont i halsen och febern kommer och går. Jag hoppas verkligen inte jag har fått halsfluss. men de gör bara ont på kvällarna och morgnarna, annars irriterar det bara. det gör inte ont när ja sväljer heller. då kan de väl inte vara halsfluss? har ju bara haft de en gång innan så jag vet inte. borde kanske tala med någon som har mer erfarenhet när de gäller detta område. och då tänker jag förstås på ULRIKA!! den tjejen har ju haft de ETT PAR gånger. Jag och Malin har börjat fundera på en tripp till New York i december. vi tänkte kanske åka den 11-13 december. ska bara kolla så vi får ledigt och om några fler vill hänga med.. Kolla in New York under juletid är ju en sak man bara måste. Gud vad jag ser fram emot att se New York med allt julpynt och julmys. det är ju inte så farligt dyrt att åka till New York heller :) Jag hoppas att det blir av :D någon som vill hänga på?

nej nu ska ja kolla på 90210 och hålla tummarna för att jag är frisk imorgon för då kan jag inte sova bort hela dagen för barnen har studiedag. Ta med dom på BIO kanske??
PUSS där hemma <3

farsdag

förresten. glömde ju skriva att det är farsdag idag:) grattis pappa eller "happy fathers day" som man säger här :)
hade varit gott och varit hemma och käkat lide saus å päror med dig farsan :) haha men rasmus och hanna hjälpe väl till ganska bra med de kan jag jag tänkta mig.
Bild från skype på min kära far :)
Love U DAD!!! behöver jag översätta fader? :)

Ett tag sen?

Det var inte igår precis jag skrev här.. men jag har bara inte orkat skriva. men nu tänkte ja ta en väldigt kort sammanfattning om vad som hänt med mest innehållande bilder. för de är roligast, tycker jag i alla fall. :)
förra helgen var det halloween. Blev fest både fredag och lördag. Bilder från förra helgen:
Såhär såg jag ut i min m&m dräkt. redan tappat ett hjärta här :)
Simon, jag och födelsedagstvillingarna :D Tina och Carmen
på lördagen var jag på min första riktiga amerikanska hemmafest. jag, lisen och malin var dom enda som var utklädda:
spelade beer pong :)
kom in 2 grannar som va helt mysko (och typ 40 bast) dom kom och tog några öl och gick igen.. haha
Mike och jag var ett kanonlag vi förlorade inte en enda gång :) lagfoto:
Mike i jobbekläder och jag i m&m dräkt + att en av dom skumma grannarna kom med på fotot. haha
våra motståndare malin och mike
Jag , Lisen och Malin
i veckan har det inte hänt så mycket varit hemma en hel del för tjejerna har varit sjuka här hemma. och nu har jag så klart fått förkylningen.
denna helgen blev det en bar i fredags som va nästan helt tom. haha
Reyhan och malin
Mexikanaren victor och jag
Jag och marianne :)
igår va det dags för födelsedagsfirande för Louise som fyllde 20 i onsdags. så först på dagen körde jag lisen och malin till braintree mall och köpte present. hittade äntligen en vinterjacka med. börjar bli kallt här med undantag för idag. idag har det varit 20 grader I NOVEMBER!! vad är det frågan om.. jaja men åter till lördagen. på kvällen åkte vi till en restaurang i Boston som heter Fire&Ice. en riktigt häftig restaurang. sen åkte vi (med 9 st i bilen till en fest i Boston, hos Wes) här kommer lite bilder från igår:
Neal och Mike
Jag och födelsedagsGRISEN Louise haha
Louise och Mike
Malin och Nils
Nathalie, Mathias, nico, lisens arm, jag och louise
Lisen, louise och mike i bakgrunden
Sämsta gruppbilden ever, ingen tittar in i kameran. haha
7st i baksätet. trångt?? nja...lite kanske!!
Fotbollsspel hos wes
Bad wes att ta ett kort på mig, lisen och louise. blev väl sådär va? haha missade oss lite där!!!
Hade det jättekul igår. hoppas det blir många sådana kvällar framöver :)
nu ska jag kolla på finalavsnittet av ensam mamma söker och försöka krya på mig lite. men jag har nog ingen feber längre, alltid nåt :) ha det fint. lovar att det inte ska dröja lika länge igen innan jag skriver. haha PUSS!!

RSS 2.0