Goin' to Maine!!

Yes det blev allt en lite skidresa för mig ändå i år :) trodde jag inte. Men om några timmar kommer Katharina, Anna och Louise och hämtar upp mig i en mini van. sen bär det av till Lisen innan avfärd mot Sunday River Ski Resort i Maine :) Mike skickade och fråga om vi ville komma upp och de blev bestätm för nån timme sen. :) bra med lite impulsresor ibland. :) Hoppas på en riktig brakfest när vi kommer upp ikväll efter 4 timmars körning med tjejerna :)

Dagen började med att jag trodde att jag skulle jobba ikväll och nu är jag snart på väg på skidsemester. Livet kan allt bra svänga till ibland. vi ses en annan dag för nu måste ja packa klart. PÖSS!!

Halvår!!

Idag är det den 24 februari och det betyder att jag varit här i 6 månader. I'm halfway through!! Shit tänk: halva året har gått och bara halva kvar, logiskt ja!! haha vad ska man göra ikväll då för att fira detta? Jo åka hem till Anna med tjejerna och ha idolkväll, alltså inget speciellt firande. när ja nämnde de för Lisen så skrattade hon ju lite lätt och sa: haha ja de är väl min 18:de månader eller nåt!! haha då kändes 6 månader ganska litet :) men iallafall om exakt 6 månader står ja hemma på granevägen igen!! längtar lite till nästa helg då de tydligen ska va bästa festen som någonsin ägt rum i Boston :) det låter ju lovanade :D

SES OM ETT HALVÅR!!!! Då hoppas jag att det ska vara sånt här väder och inte lika snöigt som ni har det nu :)

måndag igen

Jaha då var lovet över och nu är det vanlig måndag igen! precis slutat jobba nu, är lite sleten. Jag kunde inte riktigt somna inatt. dagen har inte varit speciellt rolig förutom att jag lunchade med Louise idag. Det var trevligt. Det blev mycket diskussioner om festen i helgen, skoj!!
Igår va de au pair möte, men tror du min nya LCC kom dit eller? nejdå!! det va ju därför ja ville dit. så vi satt där med våra flottiga pizzor och såg glada ut istället. va hos lisen lite före också. haha hon gjorde en jätterolig sak. hon skulle dricka lite vatten precis innan vi gick och tog en rejäl mun av sin vatten flaska. men tror ni de va vatten i flaskan eller? haha nej då råkade hon ta bacardi flaskan som hon så stolt hade hittat några minuter innan. så vad som händer är att hon spottar ut bacardin på mattan som en stor fontän!! haha och där stod jag och fattade ingenting. trodde ju nästan hon hade satt nåt i halsen för hon såg så konstig ut. :) hahahah som vi garvade, svinkul ;)
ännu en bild från festen i lördags:
dom tre L:en! Lisen, Linn och Louise. Kolla jag börjar ju få riktigt långt hår :)

Lyckad kväll ;)

Hejsan alla glada. Nyss hemkommen från en fest i norra Boston närmare bestämt Arlington. host för kvällen var Arthur. Festen var sjukt lyckad. har inte haft så kul på länge. Folket var väldigt blandat och kom från alla delar av världen. Jag och louise dansade järnet, även Yury och Thomas!!
Imorgon blir de att chilla med Louise och Lisen-Fisen. sen ska Fisen och ja på au pair möte på kvällen på en pizzeria i Hingham. då ska ja träffa min nya Lcc (kontaktperson) hon ska tydligen va svensk så de kan ju va kul. pratade ett bra tag med födelsedagsgrisen Ida ikväll med, jätteroligt att höra från dig good night!! See ya!! <3
Några bilder från kvällen:
Louise är redo att åka
Laddad för fest
Louise och Lisen
Jag och Louise
Yury dansar som bara den :)
Jag, nån indier och Lisen
PARTY IN THE U.S.A

Fest på G?

Hej. sitter nu och väntar på att de ska bli fest ikväll och försöker planera kvällen. ser ut som att de blir fest i Arlington. Veckan har annars varit ganska lugn och skön. Mycket jobb, barnen har haft lov. så de har blivit badhuset, fotboll och mycket målande :) trodde ja skulle ha mycket mer hemlängtan nu efter att Malin har åkt men de har jag faktiskt inte, jag mår kanon!!
igår kväll blev det jobb till halv 9 sen åkte jag direkt till bowlinghallen där lisen, anna och ana-paula stod och väntade på mig :) riktigt kul och spännande discobowling blev de med dessa tjejer. en riktig fight mellan mig och Lisen i slutet. HAHA kolla Malin vad jag döpte lisen till:
Första serien vann jag väl ganska överlägset ;)
Lisen-Fisen :)
här har ni mig :) snygg style ;)
nu så fyller IDA 20ÅR!!! GRATTIS ÄLSKADE NYRRE <3<3<3
hade varit sjukt kul och varit ute och firat de med mina bästa ikväll. SAKNAR DIG SJUKT MYCKET IDA, LOVE YOU <3
Röj nu ordentligt :) ha en underbar 20års-dag. ÄLSKAR DIG<3

tut i rutan!

chipp hej!!
GUD! vad längesen ja skrev här. Försökte faktiskt skriva igår men då kunde ja inte logga in. sen måste ja faktiskt skylla på att jag inte har haft tid. de har hänt ganska mycket här på sistone. både roliga och tråkiga saker. vart ska jag börja??
jag kanske ska börja från början helt enkelt med New York!
Det var hur kul som helst i NYC. men fy sören va kallt de va. nog kallaste dagarna denna vintern. I NYC blev det massa turistande och det spenderades mycket tid på times squre, SoHo och framför allt i Emil älskade NHL-affär. jag har sjukt kul med mitt lilla gäng: Malin, Emil och Simon :) Måste göras om!
fler bilder finns på facebook
veckan efter NYC bodde Emil här i 5 dagar och vi hade dunderkul. det blev IKEA, havet, marshalls, fina middagar och en massa filminspelningar...haha
sista veckan har varit lite konstig. i fredags beslutade Malin att åka hem. Min vän som jag alltid har kunnat ringa, snacka om allt me och haft samma humor som. i lördags flyttade hon in hos mig och igår skjutsade Lisen, jag och louise henne till flygplatsen och nu är hon hemma i Sweden igen. Känns bara helkonstigt. jag har nog inte fattat de än, men när jag gör de så kommer det nog bli tufft. saknar dig redan Malin. Sista helgen men Malin spenderades först med skräckfilm i louise källare med grisgänget: lisen, louise, malin och jag. sen va de så att en kärring körde på min bil (jag va inte ens i närheten) men både jag och louise blev utskällda av henne. Min värdpappa tog de dock kanon. han är ju sååå snäll! :) sen spenderade jag, louise och Malin 7 timmar i mitt rum och väntade på en fest som aldrig blev av!!! vi hade ju kunnat åkt till simons fest istället, jädrans finneran.. jaja vi hade de mysigt ändå. söndagen blev det först ett sista besök på starbucks och sen på kvällen blev de restaurang och biobesök me malin, anna, lisen och louise.. sen blev de även den galna mexikanaren Viktor och tyskarna på bion. hade ändå en jättekul sista helg me Mallan innan hon for iväg från oss.
äntligen köpte Lousie ny tandborste :)
ärvde byfånemössan av Malin. haha
fick blommor och choklad av min värdfamilj på valentine's day
hajk i bilen :) hej och välkomna till hajk idag ska vi prata om båtar och inte vilka båtar som helst utan uuuubåtar!
tut i rutan. hej å välkomna till hajk. idag ska vi prata om hästar inte vilka hästar som helst utan flooodhästar.
sista starbucks besöket
Jag höll tal för Malin
mumsig efterrätt
flaggan då vi ska tänka på malin varje gång vi åker förbi denna :)
lisen och louise på flygplatsen... viknar hejdå till Malin :/
här går hon iväg med all packning. kommer sakna dig här Malin!!
det är väl allt som har hänt i de stora hela. jag ska försöka att skriva lite oftare än såhär, FÖRSÖKA!!! nästa vecka firar jag halvår by the way, SHIT va fort de har gått!

RSS 2.0