bowling

slapp dag. jobbade maxat 10min idag. haha :) lönt!!! jag, malin och carolina satte oss på ett mysigt café i hingham downtown vid halv 1 tiden och satt där i över 2 timmar och diskuterade allt mellan himmel och jord. bland annat hur våra liv kommer se ut när vi kommer hem o.s.v. malin har redan bokat in en roadtrip till skåne :) haha. sen stack ja iväg till target en snabbis och fyndade en ny klocka för 19 dollar :D

ikväll har det blivit bowling och sen kortspel, med en massa svensk musik (och gûnterimitation av Brennan) här kommer lite bilder:
bowlinggänget: Alex, Mike, Carolina, Malin, Linn och Brennan
girlpower :)
proffset själv.. haha nja de gick väl sådär denna gången?!
Vinnaren Brennan som va riktigt grym på att skruva
Mike skapade ett system med led och allt men hur gick de me de? haha

party in the USA

igår blev det shopping, JULREA!! jag, malin och kusinen Carolina åkte till wrentham outlet för lite smått och gott. började med en lång kö in till parkeringen dock. men med megatur lyckades vi få en kanonparkering precis intill affärerna :) Hittade ett par levi's jeans för 39 dollar vilket är 280 kronor. malin hittade äntlligen stövlar och carolina åkte hem med 3 par converse och ett par levi's jeans rikare. men shoppingen va inte slut där. vi for vidare mot derby steet och de va väl en jävla tur!!! där gjorde ja ju årets fynd. sprang in till gap (eller ja försökte men blev inlåst i bilen av malin haha) provade min älskade kavaj där för 5 gången som kostade 98 dollar (717kr) från början men som nu kostade 25 dollar (185kr) :D fatta va glad jag blev?? de kan malin och carolina intyga som såg mig hoppandes ut genom affären :) blev en scarfs me för 50kr by the way ;)
bilkö bilkö bilkö....
bilkö bilkö bilkö.....
försökte ta kort på ett juligt hus på vägen hem men lyckades inte så bra.
här är en liten del av trädgården iallafall.
kvällen bjöd på en kalaskul fest hos Stewarts systers pojkväns hus. (ja vet det lät lite komplicerat) haha. men kul va de.. blev en stor beer pong turnering som fortsatte kvällen ut. jag måste säga att det gick ganska bra för mig och min lagkamrat stewart. stod kvar 3 matcher i rad och va inne i ett flo innan Carolina och Finneran kom och körde ut oss. det blev en hel del dans också. Sam va ju kung på dansbanan. haha. blev ju ett spännande slut på kvällen då vi fick leta reda på 2 försvunna personer men vem spionerade egentligen på vem??  mitt, malins och carolinas första AH= check... haha fattar ni Malin och Carolina?
bilder från kvällen såklart:
Stewarts syster och en kopia av Robert eller va säger ni???
Malin, Sam och jag
dans i köket
Mike och Sam fick sitta i Time out, men dom gillade tydligen? :)
Finneran, carolina och jadu?? va fan heter snubben?? vi säger väl Robert då!!
sen började den största och längsta matchen utav dom alla: nämligen mellan Sam/Malin V.S
Jag/Mike. det blev en hård match med dans, poser och spänning. haha
innehöll även vilda diskussioner om regler...
vi försökte få tur genom att kyssa bollen och t.o.m få tur genom jesus som vi hade bakom oss. :)
fastän malin försökte distrahera oss så....
stod jag och Mike som segrare :) men vinsten varade inte så länge för sen kom Carolina och Finneran och spöade ut oss..haha
vaknade inte förrän halv 11 i morse och de hade man väl förtjänat eftersom ja kom hem vid 3 inatt. de va gött att få sovmorgon faktiskt. har slappat hela dagen. snart bär det av till malin där det blir middagslagning ikväll.  Pratat med Elina idag förresten, nice ;) miss U sweetie :) hon tipsade om att jag skulle kolla på filmen som dom gjorde på deras SP3E reunion juladá. riktigt roligt, skitkul text All3 hade skrivit ihop haha underbar!!!
take care.
See ya!!!

jaha då va julen slut!

goddagens! nu var julen över här i USA för i år. här kommer lite få bilder från julen
fyllda julstrumpor
mitt presentbord :)
fick varma inneskor med
julstrumpor är ett måste :)
fick en Scituate tröja så nu är jag en riktig scituate-bo :) och juliga pjyamasbyxor förstås
va tvungen att visa vilken gullig skylt minstingen fick som nu mera pryder väggen ovanför hennes säng:) söt va?
lite tråkiga bilder kanske men ja får ju tyvärr inte lägga ut bilder på min familj här så ni får nöja er med dessa.

Merry Christmas

jaha då va julen slut!! har haft en väldigt mysig jul här faktiskt fick ju t.o.m va med på julklappsutdelningen hemma igår med. haha skojjigt. idag har det varit massa julklappsutdelningar här. det är sjukt va många julklappar barnen får här asså. jag fick också en hel del. mycket mer än vad jag hade förväntat mig :) nu ska jag nana. återkommer nog imorgon med lite bilder från min amerikanska jul och mina julklappar :) god fortsättning där hemma och hoppas ni i SP3E hade en rolig reunion ikväll. I'll be back tomorrow

blir aldrig som man tänkt sig

Just nu var det meningen att jag skulle sitta på bussen till New York. men vad hände? jo det ska tydligen bli snöstorm idag så vi kan inte åka, FAN!! jag ville ju så gärna till NY idag. men de får väl bli en annan helg framöver. eller rättare sagt jag hoppas det kommer bli många New York helger framöver :) Jag och Malin har iallafall bestämt att vi ska vara på plats i New York i Maj när den andra sex and the city filmen har premiär. den heter "Carrie on 2" som jag tycker är ett passande namn :) fan va häftigt det kommer att vara att befinna sig i new york under den premiären. blir helt pirrig i kroppen när jag tänker på det. så nu är det bara att hålla utkik när biljetter kommer ut, vi ska va först ;) haha.

förresten så blev det bio igår och faktiskt (passande) en film med Sarah Jessica Parker som spelade mot Hugh Grant. Did you hear about the Morgans? hette den. riktigt rolig faktiskt. en sevärd film helt klart!!
då blir det den sista julshoppingen idag då istället för NY. och ikväll kommer snöstormen som tydligen ska komma med ganska mycket snö. vi får väl se hur mycket snö vi har Imorgon. hejsvejs!!

onsdag

goddag. idag är det onsdag och biljetterna till new york på lördag är bokade och utskrivna :) blir en heldag i NY. åker tunnelbana runt 5.20 på morgonen och tar bussen från boston 6.30. sen blir det 8timmar i New York city innan de är dags att ta bussen hem. kommer väl va hemma vid 1 eller nåt på natten. blir nog en lång jä..a sovmorgon på söndag. men fy vad jag längtar. vi ska bland annat åka skridskor på den stora banan utanför rockefellar center. sen får vi väl se vart våra fötter bär oss och hur mycket vi hinner med :)
nu har jag nästan alla julklappar klara utom en och en halv kan man säga. så nu kan de snart blir jul. känns inte alls som det är jul men den kommer väl vare sig om man har någon julkänsla eller inte.
tänkte visa lite bilder från helgen. har tyvärr inga från tjejmiddagen i fredags än men här kommer några från julshoppingen i lördags.
här ligger jag och kollar på molnen i malins monsterbil :)
inhandlade en mössa
de gjorde malin också. här hade hon även en nypolerad tumme. haha som hon fick polerad av en snubbe i köpcentrat :)
de finns inte så mycket att göra i bilen :)
försökte ta ett bild tillsammans med vi blev lika vita som snögubbar i huvudet
såg tomtefar och tomtemor på en bänk. dom såg ut att frysa en del
dagen avslutades såklart på panera bread. var annars liksom?? :D

Linn, You're the best :)

Hejsan. idag har ja spenderat ganska mycket tid med familjen. har varit ganska mysigt. kollade på minstingens pjäs ju.. riktigt söt liten ängel va hon. precis före vi skulle åka iväg till kyrkan (där pjäsen va) satt jag och lekte med henne och då sa hon bara på tal om ingenting: Linn, you're the best :) det värmer så mycket när det kommer något sådant ur en 8-åring, så gulligt!!!
efter pjäsen och middag hemma dunstade jag iväg till starbucks där lisen, malin och louise satt och fikade. vi va ganska uttråkade där ett tag. vi ville ju göra något juligt nu när de är lucia och allt. tillslut kom vi fram till att se en julfilm på bio. Det blev "A christmas carol". den var fin men faktiskt ganska läskig. tror att mina barn hade blivit rädda om jag hade tagit med dom på den, så de va väl tur att ja inte gjorde de. Mike och en kompis till honom (som jag inte kommer ihåg namnet på) ville och hänga på. tänkte att dom inte skulle gilla filmen vi valde men dom hängde med i alla fall. haha Mike sa att han gillade den medans hans kompis satt och sov större delen av filmen. haha. Nu hade jag tänkt fortsätta på temat julfilmer och se Elf som jag personligen tycker är en av dom roligaste julfilmerna, inte i klass med tomten är far till alla barnen dock. haha :) kommer ihåg att jag och rasmus satt och kollade på elf för nåt år sedan och vi skrattade som bara den. får väl se om den är lika bra nu utan min broder :)

Anski

Hej bloggen. nu har jag precis pratat med min fina Anna på skype i över en timme. det var riktigt fint. jag har saknat mycket att prata med dig, skönt att snacka av sig lite med dig, du gjorde min dag, Anski!! <3 hon klagade dock över att jag va lite seg med bloggen. haha och de går väl inte att överklaga på ;)  Om bara en vecka åker hon till Argentina i en månad. hoppas du får det dundermysigt där gumman. det kommer du säkert :)

Älskar dig Anna and i miss you like hell <3<3<3
denna helgen startade med en svensk tjejmiddag hos Malin med tacos och vin, nice. i lördag blev det ett försök till julshopping på braintree mall och sedan jobb på kvällen, kollade på julfilm och lagade tacos då med. haha :) idag har jag lärt familjen lite om Lucia och i eftermiddag ska jag följa med familjen och kolla på minstingen i en pjäs där hon ska spela en ängel :) hon kommer till att bli så söt :) bilder från helgen kommer senare (när jag fått dom av malin) ha de gött och käka många lussebullar idag på lucia. Till er som ska på lussevaka ikväll, take it easy ;)

längesen

de har inte hänt mycket här på min blogg på sistone. haha är väl för lat helt enkelt. de har dock hänt ganska mycket här i The U.S! orkar inte skriva nån lång text men tänkte visa lite bilder på vad jag har haft för mig senaste veckan. hänt både roliga och tråkiga saker.
i fredags blev det julmarknad i Hingham men Louise och Lisen. sjukt mysigt :)
va inne i några småbutiker och kikade :)
sen blev det middag på en jättefin restaurang (godaste maten jag ätit här hittills) Tomten kom in och Lisen fick t.o.m sitta i hand knä ;)
i lördags åkte vi tidigt till Boston. gick och strosade lite innan den SVENSKA JULMARKNADEN :)
haha här står vi uppe på en liten påle. Malin försöker hålla sig uppe men drar nästan ner mig :D
Julmarknad. Svenskt godis. Åt köttbullar, mos och lingon. till det blev det en riktigt efterlängtad julmust och pepparkakor :)
Luciatåg på julmarknaden. en liten tärna va inte riktigt sugen på att va med så hon lade sig under granen. haha :)
på kvällen blev de snöstorm och fest hemma hos Mike. Här är jag och Victor mitt uppe i en viktig match. För övrigt va det första gången Victor såg snö den dagen, EVER!! coolt!
Simon och Malin
rockband :D
Sen blev det övernattning hos Malin på natten. Dagen efter blev det IKEA! med en hemsk upplevelse i bilen, Jag säger bara maginfluensa!! och ingen julmust hade dom på IKEA iheller :/ men det blev lite annat gott :)
på söndagskvällen blev det bowling med en stort gäng på 14 pers tror ja och vet ni? jag vann över alla :) med min serie på 120 poäng. inte illa va?!
I måndags blev det lussekattsbak med Louise och Malin hos mig.
Jag gick all-in med tomtemössa och allt :)
På kvällen blev det au pair möte hos Nancy med massa julkakor, fast jag åt inget för jag började må illa. :/ när jag kom hem var granen färdigklädd. fin gran va? :)
På natten kom de som jag kände på mig skulle komma, Maginfluensan hade kommit till mig, såklart! usch fy vad jag mådde dåligt. va uppe hela natten och... ja ni vet ju vad man gör när man har maginfluensa! sov hela tisdagen. igår mådde jag okej igen men har tagit de lugnt och hade tänkte ta de lugnt idag med. igår kväll vågade förresten Malin sig hit och kolla på en film, vågat gjort. det fick bli, He's just not that into you. va helt okej men lite rörig. ja de va väl allt som hänt här de senaste dagarna. Ikväll blir det Grey's anatomy kväll igen :) bye <3<3<3

Hot

Hej. skulle bara vilja säga att det är den 3 december och det är 21 grader och sol här idag!! har jag hamnat fel eller? känns som jag är i kalifornien!!
Nej, nu börjar ja jobba, ska gå på bio med barnen idag, bye!!

RSS 2.0