Byebye

Hejdå nu sticker ja till Malin och laddar för NYC Imorgon. ska sova hos Malin och sen gå upp typ halv 5 på morgonen för att ta oss in till Boston, träffa Simon och EMIL!! YEAH!! och sedan take the bus to NEW YORK CITY!!
ses när ja kommer tillbaka. Ja ska berätta allt ;)
Sist ja va i New York :) även me Emil den gången !!

GRATTIS FERRE

Idag har mister Andersson tagit körkort. Grattis på dig fina Ferre! :)

igår va de american idol med grisgänget hemma hos Louise och idag har jag varit duktig och gått på step på YMCA!!! Fikade sedan me louise och Malin på Panera.
Om 3 dagar är vi i NYC just nu :D YEAH!!!

footloose

Jaha då har man sett på musical :) min äldsta värddotter (13år) är med i en teatergrupp och spelar just nu footloose. va och kollade på den idag. den va riktigt jävla bra. dom flesta som va me va väl i min ålder. mitt värdbarn va faktiskt den yngsta som kom med, lite stolt är man ju! haha.. trodde aldrig att dom skulle va såhär bra. dom sjöng kanon och man bara älskade dom som hade huvudrollen. det kändes som man va på en riktig musical i NY eller nåt. haha många unga talanger där :)
Hela footloose-gänget
Huvudrolls innehavarna i rött som spelade Ren och Ariel
efter footloose åkte alla tjejer i familjen + farmor till Joe's och åt. de va mumsigt. BOB va där!!! vem är bob undrar ni nu??! jo serru, bob han är en snubbe (ja vet inte om han skulle likna en clown) som knyter ballonger. han gjorde några riktigt snygga hattar till oss "Barn" (med mig själv inräknad där) och ringar till min värdmamma och farmor. han va kalaskul :) kom precis hem nu. proppmätt som man är så la ja mig på sängen. nu ska ja bara mysa och kolla på film resten av kvällen och det ska bli så skönt. får ladda lite till New York nästa helg :D hope u had a nice weekend, I had a blast!

Åt god pasta med broccoli och kyckling på Joe's
herregud vilken bild...kolla in håret bara. ser ju inte klokt ut...hahaha jaja den bjuder ja på!! tror ja fick nån sorts fiskespö liknande hatt

24 Januari

Idag är det min månadsdag, 24 januari. Det betyder alltså att jag har varit här i exakt 5 månader nu. Gud va tiden har gått fort egentligen. de är ju för fasiken nästan ett halvår. shit pommes!!
igår blev det lite target me Louise, fika med många djupa samtal med Malin, Louise och psykolog-Lisen som vi numera kallar henne. haha. sen lite mat på Stars på de och en film hos Malin. en helmysig dag. vi kollade på "the pregnancy pact" som hade världpremiär. den va väldigt intressant och var baserad på en verklig historia. de va ett gäng tjejer på en high school här i massachusetts där några tjejer gjorde en pakt om att de alla skulle bli gravida. helknäppt. så under 1 och samma år blev 18 tjejer på den skolan i typ 15-18 års åldern gravida.
Psykologiskt sett....Som Lisen hade sagt!!
köpte även ett par nya solglasögon igen. haha silvriga denna gång. så nu har jag ett par silvriga, guldiga, bruna och svarta. får se va de blir för spännande färg nästa gång. nu ska ja köra till gymmet. byebye!!
här har vi alla fyra paren :)
här har vi nya inköptet. Lite skidinspirerat nu på vintern.

Grey's

idag eller (ikväll kanske man ska säga) har det varit grey's anatomy kväll hemma hos malin me henne och marianne. har saknat marianne lite. hon är väl en kul prick eller va tycker du Malin? :) synd att hon kanske ska byta familj. :/
men åter till grey's... åhhh så spännande de va!! kunde ju fan inte gå ifrån de. varje gång precis innan reklam kom en spännande twist på de hela. skulle hämta min äldsta värddotter klockan 10 på teatern men hon fick minsann vänta i 10min på mig. haha sprang ut genom dörren i samma sekund som de slutade. men ja va inte sist och hämtade iallafall ;)
Den spännande frågan är ju nu. ska Izzie lämna serien eller ska hon komma tillbaka för femte elfte gången?
Imorgon blir de gymmet me Malin, Marianne och Viktor. Kan ju behövas. har inte varit där på evigheter. Inte för att ja har gått upp nåt dock. vägde mig precis hos Malin och om hennes våg stämmer så väger ja exakt lika mycket som jag gjorde när ja kom hit. Men lite muskler hade ju varit kul att få. haha :) ska antagligen boka New York resan imorgon också. Emil kommer ju om en vecka Wihii!!!! och nästa helg från lördag till söndag ska jag, Malin, Emil och Simon spendera i NY CITY!! :) Hoppas att de inte blir snöstorm denna gång.
Nej nu säger ja godnatt på er. Sov så gott!! <3

Handbolls-EM

YES!!! såg precis att ja kan se handbolls-em direkt på webben men nu är det bara ett problem.
Jag jobbar ju om en timme då Sverige spelar. hur gör vi då??

I think i'm going to Boston i think i'll start a new life!

nej ja ska inte åka till Boston nu. de är bara en låt text som går så.. sången är väldigt bra också.
tänkte bara visa upp en fin skyline på Boston som ja gillade. Boston är ju faktiskt väldigt fint :)
Okej 2 bilder då!! fint va??
sen ville ja bara säga att dessa låtar spelas flitigt på min dator. för tillfället på youtube dock för spotify funkar inte!! varför???!!
Hey soul sister- med Train
Pocket full of sunshine- med Natasha Bedingfield

BLOND

hej och hå. då har man blivit superblond!! blev en lite färgning i söndags som inte blev helt okej. men de får man leva med :) haha
i helgen annars har det inte hänt så mycket. skulle ha tjejkväll hos lisen i fredags men när vi satt och åt middag fick vi inbjudningar till 2 fester. så vi provade båda. hade väl inte sådär kul men den andra festen va iallafall roligare än den första. haha.
i lördags va jag, lisen, malin, anna och anna-paula och åt middag på en mexikansk restaurang. sen blev de fortsättning på fredags tjejkväll hemma hos lisen med film popcorn och glass, louise joinade även oss där :)
margaritas
Malin och Lisen på Margaritas
här har vi min tacosallad
som jag kanske sagt så har jag i nyårslöfte att jag ska spara mina pengar till resor i vår och inte shoppa bort dom. (de höll inte länge) redan i söndags gick ja och köpte ett linne och en SOMMARKLÄNNING! hur tänker ja. ja kan ju inte ens använda sommarklänningen förrän om ett antal månader. så gick de me de nyårslöftet. ja och malin hade även en dejt me marianne och reyhan i söndags. dom käkade och vi delade på an banana split, MUMS så god de va!! i söndags hände även den berömda färgningen. haha något ja ångrar att ja gjorde.
malin lärde mig lite yoga också.
här har ni självaste yogaproffset
såhär går ja runt och maskerar mig nu på dagarna i mitt blonda hår. haha
måndag och tisadag va barnen lediga från skolan hela dagarna så då blev de massa wii spelande och sing it! det hanns även me et biobesök. de blev "de spy next door" nja kanske inte direkt den ja skulle valt. men barnen gillade den grymt mycket och ja kan väl erkänna att den va ganska rolig :)
jag har även förgyllt min vägg med fler bilder på er där hemma och gud så snyggt de blev ;)
såhär ser min vägg ut nu. SNYGGA NI ÄR!!!

American idol

Ikväll börjar en ny säsong av American Idol och familjen sitter bänkad. eller om en timme gör dom nog de :) JAG ME DÅ!!!

20 veckor

går nu in i min 21 vecka här. så nu var det alltså 20 veckor sedan jag lämnade landet lagom och begav mig till "det stora landet". haha sjukt va tiden går. känns dock som de va ett tag sen man satt hemma på granevägen.
hade en sjukt skum dröm innan idag när ja slumrade till en kvart på sängen. drömde att mamma tog tag i min arm och direkt vaknade jag och försökte rycka till mig hennes arm, ta i den och hålla kvar den. men de gick inte för hon är ju inte här!!!! helskumt och läskigt.
idag har jag fixat och donat lite på mitt rum faktiskt. satt upp Emils flagga igen som barnen har haft och lekt med, printat ut några kort hemifrån och satt upp på väggen, satt upp Ebbas fina teckning till mig som det står "du är värdens bästa barn Pasare" på. så fin så:) och sen satt jag även upp alla mina NY/washington D.C vykort på väggen. hoppas att jag kan fylla den väggen sen då.
ikväll har varit en mycket trevlig kväll. åkte till starbucks och tog en fika med mitt svenska gäng: Malin, Lisen och Louise :)  vi hade mycket att ta igen har ju inte träffats sen julafton hos nils. dom kom hem från en helt otrolig resa för en vecka sen. dom va i L.A, gran canyon, san diego, las vegas (och firade nyår) och san francisco. gud en sån resa vill ja me göra ;) lät hur kul som helst.
nej nu blir det sängen för mig, godnatt på er pusspuss

nöjd Jojje?

Nu är det min tredje uppdatering på samma kväll så jag hoppas du är nöjd nu Jojje?? :D haha man vet aldrig när ja uppdaterar igen ;) kan ju dröja ett tag!!!
ligger just nu och lyssnar på lite cd-skivor som jag hittade i min skivsamling. hittade bland annat denna underbara mix-skivan som Jojje så vackert dekorerade den 24 januari 09. var bara tvungen att lägga upp den. ;)
Saknar tiden med er Jojje och Ella :)

The Blue man group

Igår kväll va jag och anna på bio och såg leap year. gud va jag gillade den filmen. Mycket rolig och fin :)

Idag sov jag till 12.. sjukt!! men de va väl de ja behövde antagligen. vid halv 3 tiden dag stack jag (med min hostfamily) till Boston. för att kolla på The blue man group som jag inte riktigt vet hur ja ska förklara. dom spelar typ trummor på allt möjligt, med sprutande färger, gör konstiga saker med publiken, skämtar (fast dom pratar inte) och slänger toapapper över hela rummet.. ja, jävligt konstiga. men vilken show dom bjöd på måste bara upplevas. hur roliga som helst och helknäppa... och jag glömde ju, dom ser helt läskiga ut för dom är blåmålade i ansiktet och har väldigt stirrande ögon. man fick tyvärr inte fota inne på teatern men jag lyckades fånga ett kort på en av dom när vi va på väg ut i lobbyn, efter showen åt vi middag på legal seafood, sjukt god mat. nu är ja mätter som bara den.

han stirrade rakt in i kameran. honom hade jag inte velat möta i en mörk gränd en kväll. haha
förresten vi kom lite tidigt till boston så min värdmamma visade mig hennes konstor mitt i boston. vilken jävla utsikt hon har från sitt kontor asså. amazing!!
lite utsiktsbilder på Boston från kontoret. I LOVE BOSTON :)
en mycket trevlig dag i Boston..

bara för att 12:an är traggi :)

då har det varit jul och nyår och vardagen är tillbaka. rätt skönt faktiskt. snart kommer Emil och hälsar på och det ska bli så kul :) Hoppas du tar med dig mycket lösgodis till mig :D
Emil "brossan" Johansson och Linn "syrran/skåningen" Johansson
Jag hade en kul nyår by the way. va på fest hos Brennan i Hingham. kul kul!! såhär såg de ut:
lite folk hemma hos brennan
Sam med några dansmoves, brennan "festfixaren i mitten och Anna till höger
såklart ingen fest utan en seriös beer pong  turnering
Brennan och jag va ett kanon team
framåt tolvslaget blev det mycket dans. t.o.m killen som såg ut att ha kommit direkt från kyrkokören va på g :)
Hej. här skriker vi alla gott nytt år, dricker champagne och ser efterblivna ut :)
de va inte lite champagne som dracks
sen va alla på g och dansade hejvilt i brennans "Lekrum" = gym/tvrum
Frågan är ju varför vi gömmer och i buskarna?! haha :)
förresten vissa amerikanare här går verkligen in för det här med julen.
ganska mysigt men varje gång man passerar ett sånt hus här håller man ju på att köra av vägen. haha :)

Gott nytt år

Bild från förra nyårsafton. Jag önskar att jag vore med er nu!!!! <3<3<3

2010!!

GOTT NYTT ÅR!!
gud vilken konstig känsla ja har i kroppen nu. här håller man på och duschar och gör vid sig för att gå ut och så kommer ja plötsligt på vad som händer i Sverige just nu.. de är ju för fan ett nytt år!!.. känns verkligen jättekonstigt när ja tänker på va vännerna gör där hemma nu och va ja gör här nu...skakar i hela kroppen!!!
Snart bär det av till Hingham hoppas jag.. på lite nyårs fest!! får väl se hur mycket fest de blir..

RSS 2.0