Färg

Måste säga att det är mycket finare färger här på hösten. träden är fantastiskt fina i alla möjliga färger, gula och röda. måste ut och ta lite fina höstkort sen. Har bara ett kort från ett träd i Salem. finns faktiskt t.o.m finare än detta här som ni ska få se lite senare. kanske ett kort på den döda gubben med. haha :)

Hektisk helg

hej fy fan va irriterande. skrev ett långt inlägg igår om helgen. så raderades det. så gjorde jag om det nu precis och vet ni vad? det raderades igen.
Får bli en väldigt kort version av helgen istället verkar det som
Lördag: skola, Åkte direkt till Simon som fyllde 20. Malin kom dit med vinflaskor stora som hus. festade, hade kul med trevligt folk och tårta. blev en ganska tidig kväll, :) haha
söndag börjar problematiskt, då inget går som det ska för oss. ni kan läsa om trippen på malins blogg http://malinsandramaria.blogg.se/ väl framme i Quincy hämtar Lisen och Louise upp oss och vi far till Salem.
Mycket spännande och mysigt i Salem där det sägs att det fanns häxor förr. Vi va inne i 2 haunted houses med (alltså spökhus) Jag och Lisen gick först i det andra spökhuset (eller sprang) haha.. läskigt värre.
på kvällen blev det Panera bread och bio "the Stepfather" med Emma, Lisen och Malin.
Simon gör sig redo för fest. Snygg skjorta va? det är jag och Malin som köpt den. det är därför :) haha
Snygg jag är i huet va? ljushuvud kallas det!!
Vi gav honom dom glasögonen med. riktigt fina med lite tysk öl i bakgrunden
Malin häller upp vin med ur den enorma vinflaskan. haha nöjd med den bilden
Sen kom tvillingarna med tårta :)
Simon försöker sig på nån dans tror jag allt
Jag tappade ploppen till mitt öronhänge så det var bara till att börja leta :D haha
Laddade :)
en sleten Linn dagen efter
Äntligen hittade vi rätt tunnelbana:)
Häxan Lisen
Louise, Malin, häxa, spöke och jag :)
En död häxa? eller Louise??
Salem
Art
Lisen, Malin och Louise

punktering

Hej i morse när jag skulle köra iväg med min lilla bil så märkte jag att det var punktering. :O hur fan hände de alltså?? men jag ringde min värdmamma och hon sa att de va inga problem så hon ringde nån snubbe som kom hem till oss och inom nån timme så hade jag ett helt nytt fungerande däck igen. de gick unnan måste jag säga. Malin fick alltså köra rundor på mig lite idag. vi kollade in några kostymaffärer men vi kunde inte riktigt bestämma oss för vad vi ville va. det finns ju så många att välja mellan. får bli en tur till nästa vecka. sen blev det hämtning av Malins minsting. så gullig han är 3-åringen som snart fyller 4 :) vi hann även med att köpa present till Simon, köpa ipodfodral till malin, fika på starbucks och äta lunch på panera bread. sen blev det lite slappt jobb i eftermiddags. Ikväll har jag varit hos angelina med Emma, Rayhan, Franzi och Franzi och kollat på film, mycket mysigt och en BRA FILM!! :) den blonda Franzi hade bakat en asgod tårta som vi slängde i oss:) mums
Imorgon är det Simons 20-årsdag. Congratulations Simon on your 20th birthday. I hope you will have a great birthday :)
Ha en härlig helg där hemma för det ska jag ha. pussar och kramar :)

HOT!!

Kom precis hem från en Grey's Anatomy kväll hos Malin. Avsnittet va lite konstigt ikväll måste ja säga.
En sak som är helt sjukt: Klockan är kvar i 11 på kvällen här nu och det är 19 grader ute. Hur sjukt är inte de?? Det snöade ju för fan i söndags, hur hänger detta ihop??
Min fullspäckade helg
Fredag: ska köpa halloweenkostym med Marianne och Malin. vet inte hur mycket jag jobbar för mamman har halvdag på jobbet, sen blir det göra nåt med Emma på kvällen.
lördag: skola i 6 timmar =/ sen följer jag med Simon hem (kanske möter upp Malin) sen blir det födelsedagsfirande hos Simon. Sover över hos honom eftersom jag inte kommer hem på kvällen. Kanske blir något glas vin med, vem vet?! :)
Söndag: Åka till Salom med Malin, Lisen och Louise. Ska tydligen ha väldigt stort halloweenfirande där. Sen blir det kanske skräckfilm på bio på kvällen "The Stepfather".
Jag kom och tänka på en rolig sak när jag va på Malins toalett innan. Om jag va tvungen att hugga av en arm, vilken skulle jag då välja?? Hmm.. svår fråga. Jag skriver ju med vänster men är starkast och kastar bollar och sånt med höger. Haha satt på Malins toa och funderade över detta för mig själv och började asgarva :) vad knäpp man kan va ibland.
Pratade med Anna idag över 1 timme. Gud vad härligt det var. Saknar dig verkligen <3
Nej men godnatt på er allesammans <3

Uppdatering

Hej. jag lovade ju att jag skulle skriva idag :) vad har hänt de senaste dagarna? hm..??
Helgen tillbringade jag som sagt i Washington D.C. Det regnade hela helgen men de va kul. Bodde i ett rum tillsammans med Sara, Sandra, Oda, Emma och Simon. Simon fick nästan ett eget litet rum där. haha vi hade 2 toaletter och allt. det tog 8 timmar med bussen dit. ganska drygt men vi kollade på film och jag lärde Simon mer svenska. Han börjar bli skicklig nu, ELLER INTE?! haha. På lördagen hade vi en guidad tur av Stig-Helmer :) Ja, vår guide såg precis ut som han :D vi såg vitahuset, Lincoln memorial, worlds war 2 memorial och massa andra grejor. Det var svinkallt hela dagen och öste ner. så man ville helst bara sitta inne i bussen men Stickan drog ut oss.
Vi va väldigt kulturella den dagen. Vi gick t.o.m på 2 museum efter turen och vi åt på typ världens största Mcdonalds haha. vi va på ett rymdmuseum och sen va vi på Naturhistoriska museet där dom spelade in en natt på museet :) de va väl de enda coola med de museet. haha. Sen blev det staden. På kvällen blev det Chinatown. Åt på en kinesrestaurang som va väl lite sådär =/ vattnet va ju inte de godaste, klor!! Jag och Sandra blev lite dåliga av maten så vi + Emma stannade inne på hotellet hela natten och kollade på hur många avsnitt av The Nanny som helst medans de andra gick ut och festade på en nattklubb. Träffade en skåning på redan också. Johanna, hon va från nånstans mellan Lund och Eslöv. Gött att höra lite skånska. hahah. Här kommer lite bilder från resan:
Simon i bussen
Jag käkar Swedish fish i bussen
Vitahuset
Stig-Helmer HAHA :)
World War 2 memorial Jag och min sängkompis Sandra
Sara, Sandra, jag, Simon och Oda
Kolla vad lång jag är :)
Sara och jag utanför Lincoln memorial
Gänget vid Lincoln memorial
Emma, jag och Simon
Sandra guidar oss på det intressanta rymdmuseet
Här spelades "en natt på museet" in
Chillar på hotellrummet
Chillar på hotellrummet
Chinatown
Emma, Sara och Oda i Chinatown
I måndags blev det gymmet för mig och Malin efter helgens alla sötsaker. I tisdags hade vi au pair möte hos Nancy. karvade pumpor. Jag döpte min pumpa till Manfred och Malin sin till Lars. Gick väl bra för min Manfred men Lars han mår nog lite dåligt där han står ute på Malins trappa. Han blev inte riktigt som han skulle om man säger så... HAHA! Stackars Lars. Mötet va riktigt trevligt. Just det vi blev lite lurade hemma i tisdags med. Vi hittade en död gubbe på grannens tomt. Pappan va på väg att ringa polisen. HAHA men de va bara grannarna som lagt ut en fejkgubbe för Halloween :) Vi blev riktigt lurade där. Kanske kan ta ett kort på den och lägga upp.
Pumpkin carving
Igår va det dags för step igen på gymmet. Va mycket jobbigare denna gången. Sen stack jag och Malin till Target som är nyöppnad här. Köpte lite träningskläder och färg. Malin färgade ju mitt hår igår samtidigt som vi kollade på Bonde söker fru :) HAHA Hon har ett par riktigt fina bilder på mig i slinghättan. Men jag är nöjd med resultatet :)
Vad händer idag då? Ska skriva en liten inlämning till min kurs på lördag. Man får skriva om vad man vill som har med USA att göra, en sida. Man kanske ska ta informationen från Wikipedia?! HAHA de gör ju läraren :) Ikväll blir det Grey's Anatomy kväll som vanligt på torsdagar.

Sorry

Hej. Nu kom jag precis hem från Malin. Hon har slingat mitt hår. Blev så bra så. :) Så nu Ida har jag ingen råtta längre :) Tack Malin
Ni får ursäkta min lilla blogg paus jag har haft, men jag har bara inte känt för att skriva här dessa dagarna. Sen har jag gjort ganska mycket med så jag har inte haft tid helt enkelt. Jag orkar inte skriva mer nu heller tyvärr, lovar att jag imorgon ska skriva en sammanfattning av vad som hänt sen sist jag skrev. Jag ska försöka bättra mig!!!
Måste ju bara skriva grattis till Ulrika som idag eller igår (svensk tid) tog sitt körkort :) GRATTIS GRATTIS!!! Vi hade en riktigt fin föra övningskörning (om man då inte räknar med den den gången du körde mig och Linnéa fram och tillbaka i er bil på uppfarten på Orrstigen) HAHAHA
Ses imorgon <3

Home

Hej då va jag hemma igen från en väldigt regnig helg i Washington D.C. Är kalastrött så jag ska sova nu. Jag skriver och lägger in bilder från helgen imorgon istället, Så får det bli!!
Förresten!!!! DET SNÖADE PÅ VÄGEN HEM OCH I NEWTON DÄR VI BLEV AVSLÄPPTA IKVÄLL. Men allt eftersom min värdpappa körde närmare kusten (där vi bor) förvandlades det snabbt till regn. Men sjukt att det snöar här redan I OKTOBER liksom hallåååå!!!
bjuder på en liten aptitretare från Washington:
Alla från hotellrum 333 (4 svenskar, en norsk och en tysk) utanför Vitahuset som man knappt ser bakom paraplyerna haha
Ses imorgon, Natti nutti<3

Nu drar jag till Washington D.C

Godmorgon :)
Eftersom jag ska till Washington över helgen kommer jag minstingens 8årsdag. Därför blev det presentöppning redan igår och det verkade som att hon inte hade något emot det :D haha. Jag gav henne pärlor och pärlbrickor och sedan ett rosa gosedjur som ska föreställa en flodhäst :) hon blev jätteglad för presenterna så jag är nöjd. Vi började pärla direkt. Här är resultatet:
Här har vi våra mästerverk :)
Detta är min före strykning :) Det är jag med SOLIGT väder i Washington :)
Här är det färdiga resultatet efter strykning :) FINT VA?!
Igår blev det en Grey's anatomy kväll här hemma med Malin och Marianne. börjar bli en liten tradition :) Det gillar vi.
Nu har jag precis skickat iväg de äldsta barnen till skolan i regnet och nu har jag en liten paus tills de minsta vaknar. efter att jag fått iväg dom är jag ledig för helgen och ska packa klart. Jag ska ju till Washington idag :) ett antal timmars bussresa har jag har framför mig idag. kommer nog att vara framme kring halv 12 i natt. jag hoppas på riktigt bra väder i Washington och på att jag hittar den perfekta vinterjackan :) Ha en underbar helg. Det hoppas jag att jag kommer ha. Ses på måndag!!! BYE

Onsdag

Idag har jag och Malin varit på step på gymmet. gick ganska bra tycker jag för att vara första gången. Det var faktiskt ganska så kul. Kommer nog gå på det flera gånger. Tänka sig, jag gå på gympa. det var inte illa de va?? Sen begav vi oss till Hanover mall och försökte hitta en vinterjacka. (det börjar nämligen bli kallt nu) vet inte hur vi ska överleva vintern här. dom säger att det kommer bli skitkallt, typ 20 minus grader. Malin hittade en fin röd dunjacka. Men jag hittade inte direkt nåt, köpte ett armband bara. Ska köpa den största jackan jag kan hitta här i USA och sen ska jag bo i den hela vintern. haha  Imorgon blir det packning för på fredag drar jag till Washington över helgen Med bland annat Simon och Sara. Ska bli kul att träffa Sara igen. Nu ska jag kolla på Bonde söker fru och oskyldigt dömd. Ha de!!!

biodags

Godkväll! Ikväll blev det bio. Jag och Malin körde till den nya hamnen i Hingham och kollade på couples retreat med svenska skådespelaren Malin Åkerman. Jag kan väl inte säga att det är den bästa filmen jag sett. rätt dryg faktisk. Om jag hade tittat på denna för mitt projektarbete hade den inte fått så höga poäng. Den är inspelad på en härlig miljö dock :) Vi köpte även biljetter till filmen om Michael Jackson "this is it" som har premiär den 28 oktober. Ska bli kul att se.
Tror nog denna filmen kommer vara bättre :)
Imorgon blir det gymmet kl. 930 ska jag och Malin gå på step. Godnatt <3

gänget

Gud vad jag saknar gänget hemma idag.
Nyrre, Ellan och Limpa
Oskar "Magnus" och Jag "Maggan"
Anski och jag
Fina grabbarna Ferre och VS
Jonte, jag och jojje
Saknar er alla. Hade varit fint att hänga med er ikväll :)

Boston-söndag

Idag begav jag och Malin oss till Boston en sväng. Tanken var att shoppa så mycket som möjligt och helst varma kläder. men dagen bestod mest av att vänta på massa folk. vi träffade en hel del människor dock. En nervös tysk och en 26-åring från Guatemala som inte såg en dag äldre ut än mig. sen träffade vi Simon som hade med sig svenska Lovisa, mycket trevlig. Sen dumpade vi tysken och 26-åringen och stack till Wendy's och åt. vid 5.10 va Malin tvungen att åka hem så då följde jag henne till stationen men jag stannade kvar ett tag och mötte upp Emma och Sara. tog sedan tunnelbanan hem med dem och Emma skjutsade hem mig. Snabb summering av dagen i Boston. Dagens köp blev en skjorta (typ rödrutig) och en blå tjock kofta.
Här kommer några få kort från dagen:
Malin provar skor. Passar perfekt??
Sara och Emma på tunnelbanan
Jag, Sara och Emma på en riktig närbild.
Kläderna jag shoppade.
När jag kom hem ikväll började jag spela på min gitarr. Barnen kom inflygandes med massa kompisar och vi hade lite allsång på mitt rum. haha :) Mysigt. Dom älskar gitarren. Har nu mera 4 barn som alla vill lära sig spela gitarr, AV MIG!!!
Här står min lilla älskade gitarr, tycker om den så!!
Det var allt för mig idag, imorgon är barnen lediga från skolan så det blir en HEL jobbdag. godnatt på er!! PUSS!

UNO-kväll

Hej idag har jag varit på min kurs för första gången. fy fan va drygt. från kl 9-3 och hon snackade bara om massa onödigt vetande som jag aldrig kommer ha nytta av. tur att jag tar kursen med Simon annars skulle jag somnat. Jag har suttit hela dagen och lärt Simon svenska. haha eller skrattat åt hans uttal :)
När jag kom hem sa min värdpappa att det var ett paket som stod i garaget till mig. MIN GITARR HAR KOMMIT!!! JIPPI!! så nu blir det liv i luckan här. Den var halvakustisk också, Rasmus! Haha de trodde ja inte :)
Pratade med hela släkten på skype när jag kom hem. Dom hade kalas för mamma hemma så alla utom jag och Ebba var samlade (Ebba är ju på Hajk). Kul att se alla trots att det va som en hönsgård där :) haha
Ikväll har jag, Malin, Emma och hennes kompis Sara (som är på besök från Sverige) varit ute och ätit middag på en mexikansk restaurang. Sedan bar det hemåt till Malin för att spela UNO! En riktig Sverigekväll. Jag har nog aldrig skrattat så mycket när jag spelat UNO nån gång förut. haha vi gick in för det riktigt hårt :) Bestämde att det blir UNO alla lördagskvällar framöver nu i ett år. haha Det var Malin som var kvällens värdinna, undra vems tur det är nästa gång och Emma glöm inte att klä upp dig nästa gång!! Hur gör man ett N? var kvällens stora fråga!!! hahaha
Ps. fy sören vilken träningsvärk jag har i armarna idag.

Grattis mamma :)

Nu fyller mamsen år där hemma, men det är en halvtimme kvar här :) men jag tjuvstartar firandet här ändå. :)

GRATTIS ÄLSKADE MAMSEN PÅ FÖDELSEDAGEN!!"<3<3<3<3<3
jag skrev ett rim till mamma precis som jag tänkte lägga upp här. Det blev kanske inte så bra, Haha jag skulle ju egentligen behövt Elinas och Idas hjälp till det här. för det är ju när vi är tillsammans det blir som bäst men här kommer den i alla fall.
Nu fyller du 46
hoppas din dag blir fylld av spex
mamma, du är så liten
men för denna ålder är du inte alls sliten
för att nå upp till mig måste du stå på tå
åh, jag saknar dig så
mina vänner har röstat fram dig till snyggaste mamma
dom tycker bara du borde sluta damma
sänder tusen kramar från mig
MAMMA, jag älskar dig!!!
Hur gammal bild som helst på mig och min kära mamma
Mamma och jag steker i brillor :)
Jag, mamma och Ebba som mexikanare
Jag och mamsen på Menorca
Hoppas du får en lika fin tårta som den här.. haha eller kanske en hel!!! för du kommer väl ihåg att du rasade den strax efter kortet?
PUSS OCH KRAM MAMMA!!

Gym

Hej. Idag blir det träning på gymet i Hanover, YMCA!! blev medlem där i onsdags och man måste ju utnyttja de nu när man fick det gratis av familjen :) verkar vara ett bra gym. Det är riktigt STORT! gym, gruppträning, massa pooler, sporthall, tennisbana m.m. Idag ska jag och Malin bli instruerade på alla maskiner där. Dom är ju lite hypa för oss :) Men jag gillar dom stora tv-skärmana som sitter på många av maskinerna :)

mama's boys

MAMMA!! visste du att mama's boy ska börja sändas med svenska deltagare? Tror det börjar på torsdag på tv4. Det får vi inte missa ju!!!!!

hund jä...!

Nu har hunden precis käkat upp mitt andra par trosor. Jag har väl snart inga trosor kvar om han fortsätter i den här takten. han tuggade sönder ett gosedjur för M också i morse. Jag blir galen!!
har precis vikt massa tvätt och tvättat mina egna handdukar, badlakan och mina sänglakan. Duktig jag är va mamma??
ska ta de lite lugnt nu sen ska jag nog till Marshalls med Marianne i Hingham.

Sådär ja!!

hemkommen från Panera Bread och huset ser lite annorlunda ut. Det ska nämligen komma några gubbar imorgon och lägga nytt golv i vardagsrummet. Så tv:n och alla möbler är utflyttade och insatta i ett annat rum, datorn står i köket och det är en plastvägg för öppning in till vardagsrummet nu. Huset känns genast mycket mindre, hur kan detta stora hus kännas litet undrar jag då? det är fortfarande större än huset hemma i Knislinge.
Träffade Emma på Panera Bread också, haha hon hade kommit vilse i torsdags och det hade tagit henne 1 timme att hitta hem, men hon hittade ju i alla fall hem så...! :)
Vet ni vad jag precis har gjort????
Jag har beställt en gitarr på internet från music factory. Hittade en svart stålsträngad gitarr som skulle kostat 1400kr men var nu på rea för 630kr :) jag klippte till. Kanske ingen jättebra gitarr men den duger nog här :) Så nu är den här inom 5-7 dagar.

Glömde ju

Glömde ju skriva att jag, Malin och Marianne va på bio igår. provade den nya biografen i Hingham. Fint nytt område dom har byggt där. Malins värdmamma sa att de ska öppna affärer där om en månad, gött:D hoppas de kommer några roliga affärer. :)
Vi kollade på filmen Whip it igår. gillade den, den va härlig, inte som alla andra :) lite i klass med Juno och de va kanske inte så konstigt för det va samma skådespelare som i Juno :)

Helgen

Hej. vad har limpa gjort i helgen då? Jo detta:
Fredagen började med jobb såklart. Men båda föräldrarna kom hem tidigt. Så det var ganska chill. Var på skolans lekplats med M hela eftermiddagen typ. Haha ganska kul att se hur alla hemmafruar är här. Snackade med 2 stycken som höll på att klaga över att dom inte hade hunnit duscha idag, men dom hade tydligen haft tid till 2 träningspass den dagen och dom är ju inte precis feta. De är ett ganska annorlunda liv mammorna lever här.
Klockan halv 6 tog jag bilen, hämtade upp Mbali och Marta och körde till Braintree. Faktiskt första gången jag körde på motorväg här. Det är mycket lättare än vad jag trodde de skulle vara. På Braintree station mötte vi upp Franzi, Franzi, Angelina och Reyhan. Vi tog tunnelbanan till Boston Garden som är en jättestor arena där många NHL- matcher har spelats. Men i fredags va de dags för P!NK att inta arenan :) Vi satt nästan allra högt upp, fick ju nästan svindel när man tittade ner :) Jag är inte något sådär jättestort P!NK fan men hon va fantastiskt bra live. Vilken grym röst hon har asså och vilken show hon bjöd på, Awsome!!!
Hon gjorde konserten som en cirkusshow med akrobater och dansare. Jag tror jag gjorde 12 filmer, synd att jag inte vet hur man lägger in filmer på bloggen. Kul att jag träffade Simon där med, sjukt att vi hittade varandra där. Om jag skulle ge det en vild gissning skulle jag säga att det var en 13 000 där.
Hon började med att komma flygandes upp från marken
Hon hade inte sådär jättemycket kläder på sig
Hon gjorde en rolig återspegling av videon "So What"
Storbildskärm
Här sjöng hon dear Mr. President.. rös i hela kroppen
Dansa kunde hon me :)
Några akrobater i luften.
Här skickades P!NK också upp i luften
Här hänger hon upp och ner :)
Riktigt bra show. På vägen hem körde vi på Mcdonkan drive in va väl hemma vid 1 igen. Lyckad kväll. I lördags regnade de som aldrig förr. Jag och Malin skulle egentligen tagit tåget in till Boston och strosat rundor men vi sket i det och begav oss ut med bilen för att hitta det närmasta IKEA här. Och visst hittade vi det :D Kändes nästan som man va hemma i Sverige igen. :) Vi åt köttbullar, som jag blev lite besviken på. Det smakade inte riktigt likadant men mätta blev vi!!!!! OJOJOJ!! Ja köpte presenter till M som fyller år den 17 oktober sen köpte jag schabloner till att sätta upp på väggen hemma. Men det bästa av allt på IKEA va att dom hade massa svensk mat och godis där. Dom hade sill, lax, kräftor, köttbullar, sås, kaffe, lingon, kalles kaviar, äppelkaka, godis, glögg, skumtomtar, pepparkakor, cider med mera.
Jag köpte ckokladbollar, 3 marabou choklad, salta fiskar, ahlgrens bilar och singoalla kex :)
Köttbullar, köttbullar mera mera köttbullar
Malin lassade upp lika mycket mat :)
Såg nästan likadant ut som hemma
Ballerina och singoalla kex :)
Även Malin laddade upp med lite godis
Trevligt litet besök på IKEA. Vi kommer nog till att återvända snart!!
Idag är det söndag. Jag har precis städat mitt rum och satt upp mina nya schabloner på väggen, blev lite snyggare än innan :) har hunnit med att prata med mamma med idag pratade 1 timme. Tiden går så fort när man skypar. Ikväll vid 5 blir det Panera Bread med tjejerna och imorgon börjar en ny vecka igen. Har varit här i 6 veckor imorgon. Tiden går ganska fort men de känns ändå som att de va längesen ja va hemma! Märkligt!!

IKEA

Precis hemkommen från IKEA där jag och Malin har spenderat dagen. Hinner inte skriva mer just nu för jag ska se på bio. kommer en längre sammanfattning på helgen sen.....LOVAR!!
Hoppas alla har det bra där hemma?!

01.30

Nyss hemkommen från P!NK konserten. Jag behöver egentligen bara säga ett enda ord om konserten: WOW!!
Boston Garden kokade ikväll :)
Tjejerna
Hur stor är chansen att jag hittar Simon där bland allt folk? haha :) Scenen bakom oss

Det kommer många fler bilder imorgon men nu är jag så trött så jag måste faktiskt sova nu. PUSS!

P!NK

Nu sticker jag till P!nk konserten :)

?

Okej de går inte så bra just nu. Emma ringde och sa att hon körde hit. 19.20. Hon har inte kommit än och jag har ringt henne 50 ggr. inget svar så hon är nog vilse. ringde malin hon skulle köra hit, men hennes mobil höll på att ladda ur så vi får väl se hur det går, hon har ju gps dock. Marianne har jag försökt ringa 20 ggr utan att lyckas, kom på nu i och för sig att hon sa i morse att hon inte hittade sin telefon. Hur fan ska denna kvällen sluta. hinner ju knappast skaffa mat innan grey's anatomy som börjar om 25 min. Sitter och väntar in Malin nu bara för dom andra vet i fan va dom sysslar me just nu. bye!!

På Annas befallning

idag skulle jag och Marianne ta en fika men hennes ena unge blev sjuk så det blev inställt. Fick bli 25 min på crossmaskinen och 100 situps istället. Emma ringde mig i eftermiddags och ville hitta på något. så jag bjöd med henne på vår grey's anatomy kväll. Pratar med anski på skype just nu. hon tycker jag måste uppdatera bloggen lite mer så därför skriver jag nu. haha Saknar mina flickor där hemma. :)
Nej det var väl allt från mig just nu, återkommer kanske senare. PUSS!!

Lång dag

Hej. ja slutade precis jobba. Min värdpappa kom inte hem förrän nu. Skulle träffat Malin och Marianne ikväll men eftersom jag fick jobba över ikväll så får de bli imorgon. Vi ska då ha en Grey's Anatomy kväll och beställa mat från Papa Gino's till det. :) Nu ska ja kolla klart på Oskyldigt dömd som är väldigt spännande just nu och sen ska jag nana.
Kunde inte se idol idag. Det funkade inte på hemsidan =/ Hoppas det funkar imorgon.

RSS 2.0